Skönhet utan gränser

 

Välkommen till vår underbara värld av MAKEUP! En värld med mer än 340 miljoner skönhetsadepter som årligen köper över 50 miljoner varor från våra webbplatser i olika länder.

I vårt inre tror vi att skönhet inte ska ha några gränser.

Det här är en plats för inspiration. Vi erbjuder ett ständigt ökande utbud av skönhetsprodukter och tjänster för att tillfredsställa även den mest kräsna smaken.

'Vill du ha det? Vi har det.’ – Vår kraftfulla idé som kapslar in vårt engagemang för att uppfylla alla dina skönhetsönskningar.

En av de ledande skönhetsbutikerna online i Europa, MAKEUP är verksamt i 36 länder inklusive Frankrike, Italien, Tyskland, Schweiz, USA och Storbritannien.

Det är vårt uppdrag att stödja varje enskild kund i deras sökande efter den unika skönhetsprodukten som passar deras individuella behov.

 

Det bredaste utbudet av skönhetsprodukter

Vi har inspirerande och unika kollektioner med mer än 3000 varumärken och 164 000 produkter!

Vårt team vet vilka föremål som kan vara användbara och praktiska såväl som föremål som är moderiktiga eller som används för att skapa och förstärka individuella skönhetsuttryck. Vi presenterar varumärken som försöker framkalla spänning bland sanna kosmetika- och parfymälskare. Upptäck nya produkter, exklusiva lanseringar, sällsynta dofter och världens bästa skönhetsmärken hos oss. Vi erbjuder oändliga möjligheter för skönhetskonstnärer att utforska, experimentera och släppa loss sin kreativitet med vårt ständigt växande utbud av produkter, vilket gör det möjligt för dem att förverkliga sina mest vågade idéer.

 

Direkt partner för de ledande varumärkena

MAKEUP är auktoriserad som officiell partner av de främsta lyxmärkena. YSL, Lancome, Biotherm, Armani, Prada, Valentino, Estee Lauder, Clinique, Hugo Boss, Burberry och många fler. Vi är stolta över att kunna säga att vi arbetar direkt med officiella leverantörer och erbjuder dig endast äkta autentiska produkter, unika begränsade kollektioner och ytterligare fördelar från varumärkena.

 

Shopping med komfort

Har du någonsin märkt hur ofta de väsentliga skönhetsprodukterna verkar vara obekvämt placerade? Ditt favoritschampo kanske bara finns på salongen, medan mascara och eyeliner finns uteslutande i specifika butiker och kosmetika är begränsade till apotek. Vi tror att ett ansträngande maratonlopp för att fylla på lagren och söka efter lönsamma erbjudanden inte bör slösa din energi!

MAKEUP erbjuder ett omfattande sortiment som omfattar alla kategorier och varianter av skönhetsprodukter. - från de yttersta hörnen av planeten, från den trendiga massmarknaden till den lyxiga lyxen. Ett modernt priskontrollsystem, övervakning av aktuella nyheter och otroligt bekväm leverans gör att du kan njuta av shopping och spara tid för de viktigaste sakerna. Genom åren har MAKEUP blivit synonymt med bekväm shopping och vi förbättrar vår service varje dag!

 

PREMIUM UTSTÄLLNINGAR FÖR DEN BÄSTA SKÖNHETSUPPLEVELSEN

Topplyxmärken, unika nischade parfymer, ekologiska märken och produkter för proffs visas upp i den bekväma atmosfären i MAKEUPs showrooms. Njut av expertkonsultationer, råd och högteknologisk diagnostik för att hantera dina specifika hudproblem och välj de bästa vårdprodukterna, testerna och presenterna. Utforska skönhetens värld till fullo i MAKEUPs showrooms.

Upptäck våra 2 rymliga stora butiker i Kievs Atmosphere köpcentrum och Warszawa, Wola Park.

 

MAKEUP Beauty Atelier

Under många år har vi specialiserat oss på skönhetsindustrin, arbetat med ledande varumärken och experter, vilket gjort det möjligt för oss att kombinera högklassiga proffs, effektiva skönhetsprodukter, talang och teknik i ett enda utrymme - MAKEUP Beauty Atelier. Upptäck ett brett utbud av tjänster på MAKEUP Beauty Atelier i Warszawa, inklusive styling, hårvård, medicinsk kosmetologi och högteknologiska procedurer.

mån-lör, från 10:00 till 21:00. Telefon för möten: +48 602 661 809 E-post: [email protected]

 

Hålla koll på skönhetstrender

På MAKEUP förstår och värdesätter vi dina preferenser, tankar och drömmar. Våra kunder får över 1 miljon gåvor årligen. Prover, miniatyrer, sällsynta dofttestare, specialerbjudanden och uppdrag med fina priser – vi strävar alltid efter att upptäcka nya varumärken åt dig och hjälpa dig att hitta dina favoriter!

 

Med framtiden i åtanke

Vårt mål är att se skönhet i alla dess unika manifestationer, skapa och lyfta fram den i världen omkring oss...

Vi bryr oss om planetens framtid och arbetar ständigt med återvinnings- och medvetna konsumtionsprojekt. Vi slutade använda polyeten för att packa försändelser och ersatte det med papper, precis som våra märkesboxar, som är återvinningsbara. 2022 introducerade vi specialutrustning som gjorde att vi kunde använda miljövänlig tejp i förpacknings processen.

Vi stödjer varumärken som bryr sig om miljön, och vi förser även kunder med information om aktuella hållbara innovationer inom förpackningar och ingredienser. Oavsett om det är Vegan, Bio eller PETA, med hjälp av ett speciellt filter, är det lätt för våra kunder att hitta produkter med lämpliga certifikat.

 

Information och inspiration

MAKEUP är ett inspirerande universum av skönhet. Recensioner, swatches, tester, hemligheter och expertråd. Allt detta hittar du hos MAKEUP! Mer än 2 miljoner Facebook-prenumeranter, mer än 700 tusen Instagram-följare, en Youtube-kanal, online sammanfattning, skönhetsblogg och mer än 2 miljoner produktrecensioner. Vi är stolta över att bygga denna  "Beauty Treasure" Boxen  och få en enorm mängd supportrar.

Gå med i MAKEUP och skapa skönhetshistoria med oss!

KONTAKTER

Vi finns alltid tillgängliga!

Du kan skicka e-mail till oss eller ring
02 03 813 6495

Logga in

Återställning av lösenord

vi ringer tillbaka!